Ensimmäiset telmimiset

Neilikan pennut kasvavat hyvää vauhtia – painoa tulee lisää noin 100 grammaa viikossa. Pentujen paino on myös tasaantunut edellisestä viikonlopusta ja tiikeriraidallinen poika on ottanut sisaruksiaan kiinni painossa. Lauantaina 29.11.2008 pentujen painot olivat seuraavat:

  • Harmaatiikeri poika: 490g
  • Punavalkoinen tyttö: 520g
  • Punainen tyttö: 500g
  • Punainen poika: 500g

Kasvun huomaa myös paljaalla silmällä ja pentujen piirteet alkavatkin vähitellen muotoutua kissamaisiksi. Kiinteä ruoka ei vielä ihan maistu, mutta kiinnostaa jo ja Neilikan ruokakuppia käydäänkin tarkastelemassa hiukan epäuskoisesti – tuotako pitäisi muka syödä.

Neilikan pennut aamulla 29.11.2008

Neilikan pennut aamulla 29.11.2008

Pennut alkavat myös itsenäistyä, eikä emon jatkuva läsnäolo ole enää välttämättömyys, vaikka emo onkin edelleen hyvin tärkeä. Liikuntakyvyn kehittyessä ovat myös perinteiset kissanpoikain aktiviteetit eli sisarusten kanssa telmiminen alkaneet kiinnostaa. Sikäli kun YouTube jatkossa suostuisi olemaan hieman yhteistyökykyisempi, videokuvaa touhuista olisi luvassa.

Mainokset

One thought on “Ensimmäiset telmimiset

  1. Voi kuvasta tuli ihan mieleen meidän risukasan jengi eli Josefiina&4 pentua. Olivat teillä hyvässä hoivassa kesällä. Kiitos!- Juuri tuon kokoisina he putkahtivat risukasasta kuusen alle missä äiti heidät esitteli ihmiselle. Nyt puolivuotiaina jo aika jötkäleitä, tytöt tosin jäänevät pienemmiksi. Poikien kalossit ovat vielä liian isot, kasvanevat ilveksen kokoon :)Äitinsä viihtyy enimäkseen lämpimässä tallissa täyshoidossa.Joskus näyttää samaa? vanhaa myyrää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s