Uutuuksia ja ilkivaltaa

Viimeiset puolisentoista vuotta Kissataloa ollaan pyöritetty puhtaasti vapaaehtoisten voimin. Vihdoin kuluneen viikon alussa Kissatalolle saatiin jälleen ihkaoikea työllistetty, joka tekee 25h viikkoa, sisältäen arkiaamujen kissanhoidot ja talon yleishuollon (siivous, tiskit, puunkanto jne.). Tämä on omiaan helpottamaan Heyn muuta toimintaa, kun aikaa jää taas välttämättömän lisäksi myös muihin eläinsuojeluyhdistykselle tärkeisiin tehtäviin.

Mutta ei hyvää ilman jotain pahaakin. Sunnuntain vastaisena yönä joku sankari oli pistänyt yhden Kissatalon kirpputorin ikkunoista säpäleiksi. Sisälle asti kukaan ei ollut tullut, mutta sen verran pahaa jälkeä oli syntynyt, että ihan yhdestä läpiheitetystä kivestä ei ollut kysymys, vaan ikkunaa oli taottu isomminkin. Pääasia toki on, ettei vahinko ollut ulottunut varsinaiseen kissalaan asti eivätkä kissat olleet vaarassa, mutta suututtaahan tällainen järjetön ilkivalta toki. Ja ennen kuin kukaan vetoaa Närpiön tapahtumiin, on hyvä muistaa, että Heyllä (kuten muillakaan varsinaisilla eläinsuojelujärjestöillä tai -yhdistyksillä) ei ole mitään tekemistä eläinsuojelulakia tai muitakaan lakeja rikkovien iskujen kanssa.

Kotiutumisia on tapahtunut kuluneella viikollakin. Jo edellisellä viikolla mainittu Leksa lähti uuteen kotiin lauantaina. Lauantaina kodin sai myös pieni Nikke-poika, joka pääsi kahden nuoren tyttökissan seuraksi.

Nikke vauhdissa

Nikke vauhdissa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s