Titta

Toiset Kissatalon kissoista löytävät kodin nopeammin, toiset, yleensä vaativammat asiakkaat, viipyvät pidempään. Eräs pitkäaikaisimmista asukkaista (lukuunottamatta Porkkanaa, josta oma kirjoituksensa tulossa hieman myöhemmin) oli Titta, joka saapui Kissataloon alkusyksystä 2007 ja pääsi vihdoin uuteen kotiin lokakuussa 2008. Titta oli saapuessaan erittäin ihmisarka, vaikkakin kiltti. Ensimmäisinä kuukausina Tittaa ei juuri näkynytkään, vaan kissarouva vietti aikaa lähinnä sohvien takana ja muissa pimeissä loukoissa. Tittaa pystyi kyllä koskettamaan mutta se vaati pitkällisen ja varovaisen lähestymisen, joka useimmiten päättyi pakoon.

Titta 23.9.2007

Titta 23.9.2007

Hitaasti mutta varmasti Titta alkoi tottumaan ihmisiin uudelleen ja loppukeväällä 2008 nähtiin pienoinen ihme – Titta saattoi jäädä makoilemaan sohvalle, vaikka huoneeseen tuli useampikin ihminen yhtä aikaa. Myös törmäilyä, puskemista ja kehräämistä alkoi tapahtumaan, vaikkakin harvakseltaan.

Titta makoilee reippaasti sohvalla 24.7.2008

Titta makoilee reippaasti sohvalla 24.7.2008

Lokakuussa 2008 koitti vihdoin se hetki, jota oltiin pitkään ja hartaasti toivottu: Titta sai uuden kodin. Uudessa kodissa Titta on piristynyt entuudestaan ja antaa kovasti kyytiä palloille ja leluhiirille. Myös ruokahalu on parantunut ja Titta ottaa kontaktia ihmisiin aivan uudella innolla. Usein kotiolosuhteet tuovatkin arasta ja syrjäänvetäytyvästä kissasta ne parhaat puolet esiin, joten toivoa on myös muutamalla muulla ujohkolla Kissatalon asukilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s