Olivian pesue esittäytyy

Alkukevät meni kissatalolla hiljaisissa merkeissä ja suurimman osan aikaa Kissatalolla ei ollut asukin asukkia, mikä on toki onnellinen tilanne. Kevään tultua on kissoillakin menojalka alkanut vipattaa, minkä seurauksena on Kissatalollekin tullut taas elämää.

Kevään ensimmäinen pentue tuli tänä vuonna tavallista aikaisemmin. Joitain viikkoja sitten Kissatalolle tuotiin selkeästi tiineenä oleva Olivia-tyttö, joka pyöräytti peräti seitsemän pentua 20.4. Olivia on pienestä koostaan huolimatta varsin reipas ja hoitaa pentujaan tarmokkaasti.

Olivia 26.4.2009

Olivia 26.4.2009

Pennuista kaksi on punaista ja loput erinäisiä tummia sävyjä (tumma kilpikonna, musta-valkoinen jne). Hännänaluset ovat vielä katsomatta, koska asialla ei ole vielä mikään kiire. Näin isosta pentueesta ei välttämättä kaikki myöskään selviydy muutamaa viikkoa pidemmälle huolellisesta hoidosta huolimatta mutta toivotaan, että Olivian pesueella menisi kaikki hyvin ja kaikki seitsemän pentua saisivat kasvuspurtin päälle.

Olivian pennut kasassa 26.4.2009

Olivian pennut kasassa 26.4.2009

Olivian pesueen elämää ja kehitystä seurataan tässä blogissa loppukevään ja alkukesän aikana. Piakkoin pentujen silmien pitäisi alkaa avautumaan, mutta vielä mennään silmät kiinni ja kohden yhtä maalia: emon nisää.

Silmät ummessa 26.4.2009

Silmät ummessa 26.4.2009

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s