Surullisia uutisia

Olivian viimeisenä syntynyt ja pienimmäksi tässä vaiheessa jäänyt pentu kuoli lauantai-iltana 2.5. noin puoli kymmenen aikaan. Vielä aamulla kaikki pennut möyrivät pirteinä mutta illalla tuli viesti pienimmäisen kuolemasta. Näin isossa pentueessa se ei ole mitenkään epätavallista mutta tottakai suru tuli puseroon, kun asiasta kuuli.

Muuten pennut ovat kehittyneet kovin ja silmätkin ovat jo auenneet. Vauhtiakin tuntuu riittävän, vaikka jalat eivät oikein vielä meinaa kantaa. Turvallisinta on kuitenkin nukkua kasassa yhdessä sisarusten kanssa.

Silmät auki 2.5.2009

Silmät auki 2.5.2009

EDIT: Toinenkin viimeisenä syntyneistä löytyi aamulla 3.5.2009 kuolleena. Toivottavasti kaikki viisi ensin syntynyttä selviytyvät.

Mainokset

One thought on “Surullisia uutisia

  1. Surullista. Meidänkin anoppilaan syntyi edellisvuonna neljäpäinen pentue. Ensimmäiseksi syntynyt eli hyvin kituuttaen yhden päivän, kunnes vein sen nukutettavaksi eläinlääkäriin. Sillä oli myös napatyrä joka oli ihan auki. Toiseksi syntynyt piti myös nukuttaa sydänvian vuoksi n. 4kk iässä. Sydänvika ilmeni kun vein loput pennut tarkistukseen eläinlääkärille. Kaksi selvinnyttä adoptoin itse ja ovat jo kaksivuotiaita ja terveitä. Mikähän siinä on että ne ensimäiset juuri eivät pärjänneet? Emokissan leikkautin heti kun saattoi, ettei pentuja tule lisää, oli se niin surullista menoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s