Violan pesue

Parisen viikkoa sitten, pian Pallo-pojan kuoleman jälkeen, Kissatalon pentutilanteeseen tuli uusi muutos. Saimme puhelinsoiton puolivillistä emästä ja neljästä pennusta, jotka olivat taivasalla. Koko poppoo saatiin kahdella loukutuskerralla talteen ja näin ollen Violan pesue muutti Kissatalolle kasvamaan ja komistumaan.

Viola lepäilee 27.6.2009

Viola lepäilee 27.6.2009

Violan pesue on silmämääräisesti samaa ikäluokkaa Vapun pesueen kanssa, ehkä vajaan viikon nuorempi. Pesueessa on kaksi poikaa (musta ja mustavalkoinen) ja kaksi tyttöä (ruskeatiikeri, sinitiikeri-valkoinen). Viola ei ole aggressiivinen mutta selkeästi kuitenkin ihmiskontaktiin melko tottumaton – tassua tai hammasta tulee kyllä lähikontaktissa. Pennut ovat vielä hieman arkoja mutta muuten reippaita ja ihmisiin totuttaminen on sujunut melko hyvin. Leikkiäkin jo uskalletaan, vaikka iso ihminen kuvaa kameralla vieressä:

Olivian pennuille, samoin kuin Vapunkin pesueelle, on kaikille löytynyt jo uusi koti, mihin matkata luovutusikään saavuttaessa. Olivian pennut ovat itsenäistyneet huimasti ja emoa kaivataan enää vain satunnaisesti. Tärkeämpää tuntuukin olevan sisarusten seura:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s