Elman terveiset

Elma, punainen tyttökissa Neilikan pentueesta, muutti uuteen kotiin tammikuussa 2009. Elman omistaja kertoo Elman ensimmäisestä vuodesta seuraavaa:

Elma, eli Elmis, Elmeri, Ellu, on suloinen, mutta vähän ujo tyttö. Aluksi Elma oli tosi arka ja piiloutui sängyn alle kahdeksi päiväksi. Sitten uteliaisuus voitti ja Elma liittyi muun taloväen seuraan.

Elma tuli meille kolmanneksi kissaksi, kaveriksi kahdelle kolme ja puolivuotiaalle kollille, Leolle ja Otolle. Elma on niille tosi mieluinen kaveri ja tuo vilskettä ja elämää arkeen. Myös Elma tykkää kavereistaan ja haluaa aina nukkumaan Leon tai Oton viereen. Varsinkin aluksi, kun Elmalla oli kova ikävä emoa, Leo ja Otto toimivat suloisina keinoemoina tai -isukkeina.

Vuosi on jo siitä melkein, kun Elma tuli taloon! Elma on jo täyttänyt 1 vuotta marraskuussa ja on jo iso tyttö! Elma on lähes samankokoinen kuin kaverinsa Leo ja painanee neljä kiloa.

Olen innokas kissaharrastaja ja viime kesänä Elma osallistui kissanäyttelyyn, vaikka ei vielä tuomarin eteen uskaltautunutkaan, ujostutti niin. Elma on myös matkustellut ja käynyt junalla Oulussa asti jo useampiakin kertoja.

Elman lempiruokia ovat tonnikala ja porsaan sydän. Lempipuuhaa on tietenkin leikkiminen kavereiden kanssa. Yksinkin Elma tykkää leikkiä kaikenlaisilla pienillä leluhiirillä, jotka ovat Elman suosikkileluja. Elma on tosi leikkisä ja touhukas kissa.

Elma pöydällä (Kuva: Marjo-Riitta Aitta)

Terveisiä suloiselle Elma-tytölle kissatalon väeltä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s